• Agrotrends & TMT – in Cluj-Napoca

  Eveniment dedicat producatorilor de tomate, serele Bioculture 2019

  Analiza de piață Agrotrends Roșia în economia Romaniei 2019 a fost lansată în timpul unui eveniment dedicat producătorilor de tomate în cadrul căruia s-au discutat problemele din sector și s-au creat noi parteneriate de afaceri. În cadrul evenimentelor noastre sunt invitați să participe toți actorii din lanțul de aprovizionare, de la fermieri la achizitorii din retailul modern. Mai mult de 50 de fermieri au participat la evenimentul nostru de afaceri, găzduit de Serele Bioculture, Cluj.

  Resurse pentru agriprenori | Un proiect TMT PR |

  Analiza de piata Rosia in economia Romaniei, 2019 cuprinde date la zi despre suprafetele si productiile de tomate din tara noastra si pe plan european, in special cele dedicate consumului in stare proaspata.

  • DATE MACROECONOMICE DE PIATA
  • SURSE DE FINANTARE SI ASIGURARI DISPONIBILE
  • MODELE DE BUNA PRACTICA PENTRU PRODUCATORI
  • CERTIFICARI EUROPENE

  Extras din analiza ⬇️

  Tomatele sunt cele mai consumate legume din lume, cu producție de 182.300 milioane tone, adică o creștere de 30% în ultimii 10 ani. Circa 5 milioane de hectare sunt cultivate pe Mapamond, cu o medie de 3,7 kg/mp. România (pe al treilea loc ca suprafață în UE cu 9,5%) figurează la producția de tomate în stare proaspătă sau refrigerate pe locul 157 în top mondial, cu circa 25.590 de tone, în valoare de 34,3 milioane de euro, în creștere cu 10,87%.  Suntem în primii 20 importatori la nivel global, România a importat anul trecut 36.780 de tone de roșii, fiind al 12-lea mare importator din Uniunea Europeană.

 • APCI – Conferinta Prevenirea Infectiilor Cluj

  “Abordarea prezentului pentru modelarea viitorului”

  Eveniment care se va desfășura în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Napoca, în perioada 18-19 octombrie 2019. Aceasta se bucura de participarea și susținerea Infection Prevention Society (IPS) din Marea Britanie, APCI fiind prima asociație internațională afiliată IPS.

  Scopul conferinței este acela de a reuni specialiștii în prevenirea infecțiilor și de a aborda cele mai actuale subiecte din domeniu, astfel încât împreună să conturăm un viitor mai bun prevenției în România. Conferința APCI vă oferă ocazia să întâlniți experți din domeniul prevenirii infecțiilor, atât din țară cât și din străinătate, coturând astfel cadrul perfect pentru comunicare și interconectare.

  Asociația pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor sau pe scurt APCI este o comunitate care crede în puterea prevenției și a muncii în echipă indiferent de domeniul de proveniență.

  O asociație alcătuită din profesioniști din domeniul medical și non-medical, dedicați prevenirii, supravegherii și controlului infecțiilor.

  Prima asociație la nivel mondial afiliată Infection Prevention Society UK.

  Ramona Marincaș – vicepreședinte

  Purell -GOJO

  Sergiu Sîngeorzan – președinte

  Pat Cattini (UK)- President of Infection Prevention Society (IPS)

  Virofex Wipes

  Novomed International – Controlul Infectiei

  Carole Hallam (UK)- MSc (Infection Control), BSc (Professional Practice in Nursing), RGN, Independent Nurse Consultant

  Ramona Marincaș – vicepreședinte

  Csibi Magor – Head of Leadership and Culture Practices @ TendConsult Romania

  Conf. Dr. Mihai Craiu – Medic Primar Pediatrie, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu Rusescu” Bucuresti

  Dr. Sergiu Singerozan -Medic Primar Epidemiolog, SPIAAM SJU Miercurea Ciuc, Presedinte APCI